Poznań – konkurs / rozbudowa WCO

Konkurs na opracowanie koncepcji architektoniczno-urbanistycznej rozbudowy
Wielkopolskiego Centrum Onkologii o budynek ambulatoryjny z garażem podziemnym, w kierunku ulicy Strzeleckiej w Poznaniu

Zdobylismy wyróżnienie.
Zespół projektowy w składzie: arch. Sylwia Kozanecka, arch. Piotr Ewiak i arch. Mikołaj Wower.

WCO-rozbudowa-studioWarsztat01

(więcej wizualizacji w rozwinięciu wpisu poniżej)

(more…)

Mroczeń (gm. Baranów) – przedszkole energooszczędne / zdjęcia

Wysokoenergooszczędne przedszkole integracyjne w miejscowości Mroczeń zostało oddane do użytkowania w październiku 2017r. Poniżej kilka zdjęć z ukończonej realizacji. Zachęcamy do porównania zdjęć z wizualizacjami z wcześniejszego wpisu. Grafiki na elewacjach i we wnętrzach zaprojektował Paweł Piechnik.

przedszkole-Mroczeń-studioWarsztat-z1

(more…)

Strona pracowni studioWarsztat w wersji mobilnej

Miło nam przedstawić stronę pracowni studioWarsztat w wersji dostosowanej do wyświetlania na telefonach i tabletach.

Adres: pracownia.studiowarsztat.pl

Zapraszamy do przeglądania!

Pasywna sala gimanstyczna w Turku – certyfikowany budynek pasywny

Z przyjemnością informujemy, że 13 marca 2015r. nastąpiło uroczyste otwarcie pasywnej sali gimnastycznej w Turku, która jest pierwszą salą gimnastyczną w Wielkopolsce, posiadającą certyfikat nadany przez Polski Instytut Budownictwa Pasywnego i Energii Odnawialnej informujący, że jest to „Budynek pasywny o sprawdzonej jakości”.

certyfikowany-budynek-pasywny-studioWarsztat


 
W rozwinięciu zdjęcie certyfikatu nadanego budynkowi.
(more…)

Następna strona »
(c) 2009- 2018 studioWarsztat | powered by WP with Barecity modified by studioWarsztat